Jag vet inte alltid vad jag tycker och kän...

img_0481 (MMS)

Jag vet inte alltid vad jag tycker och känner.. Ibland känner jag mej sviken, jag tycker att jag är den enda som varit ärlig och äkta men vad spelar det för roll? Man fick inget tillbaka... Idag är jag både nöjd och missnöjd, jag vet vilka jag har vid mej, vilka jag alltid VILL ha vid mej. Mina bro's och "svängsta tjejerna" har ALLTID varit där för mej och kommer förhoppningsvis alltid vara. Vad som gör mej lycklig är den "nya" vännen jag fått. Hon som jag känt i åratal men det är inte förens nu som vi verkligen är "där" för varandra. HON gör mej lycklig tillsammans med alla andra som alltid varit där för mej, hon visar mej vad vänskap verkligen handlar om, tillit, förståelse, ärlighet, kärlek, hon erbjuder allt! Utan att ta det minsta "betalt". Precis som mina bro's och tjejerna från Svängsta så kan jag höjja denna tjej till skyarna för evigt!! Hoppas du förstår att jag pratar om dej! För det är dej, mina bro's och tjejerna från svängsta som jag vill höja lite extra idag! NI ÄR BÄST!


Kommentarer
Postat av: Tezz

Jag vet inte vem det är du höjer till skyarna, men en sak vet jag. Det är att jag vill höja dig! För är det någon som är en underbar vän, och en underbar person rakt igenom, så är det du Anna. Ditt hjärta är alltid på rätt plats, och du betyder såå mycket för så många.

<3

2010-10-16 @ 13:03:13
URL: http://tezzizen.blogg.se/
Postat av: Jennie

Du är världs Anna, och jag höjer lätt dig till skyarna alla dar i veckan! <3

2010-10-17 @ 11:38:54
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/
Postat av: Maria

Oh, JAG ÄLSKAR DIG! Och det är du som ska höjas till skyarna, tack för att jag får ha dig vid min sida min underbart fina vän <3 Dina ord gör mig helt tårögd, jag är lyckligt lottad som får ha en såå fin vän som du!

2010-10-17 @ 20:06:00
URL: http://mariamaruska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0